jön a firsthand

FELHÍVÁS: "Már most a jövő művészetéből szeretnél válogatni? Galériára vár az alkotásod? Kiállítanál, de eddig nem volt rá lehetőséged? Gyere el Te is a FirstHand első alkalommal megrendezendő kortárs művészeti kiállítás és vásárra a Dürer Kertbe! 

A FirstHand Művészeti Kiállítás és Vásár egy non-profit kezdeményezés, amelynek célja, hogy a kortárs művészek munkáinak rendszeres megjelenést és értékesítési lehetőséget biztosítson. A kiállítók egyaránt lehetnek ismert, vagy pályakezdő alkotók, akár ”hobbyművészek”. Az esemény kapcsolódási pont a hazai kreatív alkotók és a kortárs művészetek iránt érdeklődők között. A FirstHand felkutatja, és megjelenési lehetőséghez juttatja az olyan kevésbé ismert, ámde tehetséges és ígéretes művészeket és formációkat, akik még nem rendelkeznek széleskörű ismertséggel, de alkotásuk színvonala ezt indokolja. Továbbá célunk a hazai, mainstream kultúrán kívül eső, akár progresszív alkotói színtér markánsabb és népszerűbb szereplőinek alkotóközösséget és találkozóhelyet teremteni. 

A rendezvény első alkalommal a Dürer Kertben, Budapest egyik legismertebb közösségi szórakozóhelyén kerül megrendezésre 2012. szeptember 23-án 10-től 18 óráig.
A kerthelyiség és a környezet kitűnő adottságai és könnyű megközelíthetősége miatt (1–es villamos, 74-es és 79-es trolibusz) választottuk a Dürer Kertet a vásár helyszínéül, ahol több száz négyzetméteren mutatkozhatnak be a kiállítók.

A FirstHand Művészeti Kiállítás és Vásár alapvetően a képző- (festészet, szobrászat, grafika, fotó…) és iparművészeti (agyag, bőrdísz- és bútorművesség, fafaragás, ötvösművészet, textil- és üvegművészet, divattervezés) alkotások gyűjtőhelye. 

A FirstHand 1000 Ft ellenében kínál megjelenési lehetőséget a kiállítók számára, ami a Dürer Kert büféjében levásárolható. A látogatóknak a belépő 200 Ft, amit a kiállítás folytonosságának biztosítására fordítunk. Nyitvatartás: 10-18 óra 

Ha szeretnél kiállítóként jelentkezni, vagy bármilyen kérdésed felmerült a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a hello@firsthand.hu email címre Facebook oldalunk: http://www.facebook.com/pages/FirstHand-Képző-és-Iparművészeti-Kiáll%C3%ADtás-és-Vásár/332367860186550 "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése