alterába - részletek

Környezettudatos fesztivál lesz az AlteRába, a hulladékot szelektíven válogatók ajándékot kapnak – hangzott el a könnyűzenei program csütörtöki sajtótájékoztatóján, Körmenden. A rendezvény az idén is korrekt belépőjegy árakat, valamint megfizethető és színvonalas vendéglátást ígér. A Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb könnyűzenei eseményére július 19-ig lehet bérletet váltani. A helyszínen csak napijegy lesz kapható, az első napon 400, a többin pedig 300 darab 2900 forintért.

A MONSTER AlteRába II. Fesztivált 2011-ben július 21-e és 24-e között rendezik meg a Rába Park Szabadidőcentrumban, ahol négy napon át két színpadon csaknem 30 zenekar lép fel. A Tankcsapda, a Ladánybene 27, a Heaven Street Seven és a Kiscsillag mellett látható lesz Körmenden a 30Y, a Vad Fruttik, az Alvin és a mókusok, a Kowalsky meg a Vega, az Ocho Macho, a Depresszió, a Mystery Gang, a Pál Utcai Fiúk, Copy Con, a Firkin, a Paddy and the Rats, ED PHILIPS, a Mantra Porno, a Jurij, az Anonym Projekt, a Közhelyek, a Blacksound, a Ted’s Village, a Soulwave, a Jóindulat és a Lunchbox. Ausztriából érkezik a LUNAFFAIR nevű banda, akik a nagy Rammstein nyomdokain izgalmas és progresszív zenét produkálnak.

Hegedüs László (Hege), a rendezvény főszervezője a sajtótájékoztatón elmondta, továbbra is szeretnék megőrizni a Rába-part csodálatos környezetét, ezért az idén nagyobb hangsúlyt fektetnek a szelektív hulladékgyűjtésre. Azokat a fesztiválozókat, akik külön válogatják a szemetet, kisebb ajándékokkal jutalmazzák. A környezettudatosság jegyében növelik a mobil illemhelyek számát, ezekből az első fesztiválhoz képest négyszer annyi áll majd csatasorban.

Több lesz a szálláslehetőség is, hiszen Körmend önkormányzata ezúttal rendelkezésre bocsájtja a város kollégiumát, az Egis üdülőben pedig további sátorhelyeket lehet idén elfoglalni.

Hegedüs László elárulta még, hogy az AlteRába vászon karszalagjai – hazánkban egyedülálló módon - balesetbiztosítást is jelentenek a rendezvényen szórakozók számára. Fontos azonban, hogy a fesztivál területén kívül található strandon mindenki csak a saját felelősségére mártózhat meg a Rába hűs hullámaiban!

A rendezvényre látogatók kényelme érdekében ismét üzemelni fog a tavaly nagy sikert aratott fesztiváltaxi, amely baráti áron szállítja a vendégeket a városban.

A bérletvásárlók között egy profi fényképezőgépet, valamint 2x2 és 2x4 fős  görögországi nyaralást sorsolnak ki a szervezők. A nyertesek listáját szombattól lehet megtekinteni a rendezvény hivatalos honlapján, a www.alterabafesztival.hu oldalon és a Facebookon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése